- Autor: venita
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Rajčatová passata | 1000 | 
| Hraška na zahušťování | 40 | 
| Vývar z masa - průměr | 1000 | 
| Kečup | 100 | 
| Oleje (všechny druhy) | 20 | 
| Cibule | 70 | 
Dochucovadla:
sůl, celý pepř, nové koření, bobkový list, stevie nebo cukren
Energetická hodnota celkem: 3134 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 19, 
                                                        Tuky (g): 21, 
                                                        Sacharidy (g): 1593,
                                                        SAFA (g): 3,
                                                        Cukry (g): 499,
                                                        Vláknina (g): 36,
                                                        Sůl (g): 18
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 522 kJ
Bílkoviny (g): 3.2, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 265.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 83.2, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 3
Postup přípravy
Ze zadního hovězího masa připravíme vývar, do kterého přidáme sůl, celý pepř, nové koření a bobkový list. Na trošce olivového oleje zpěníme cibulku a přidáme krátce hrašku. Zalijeme vývarem a necháme povařit. Vytvořený základ přecedíme a přidáme rajčatové passaty. Dochutíme cukrem nebo stevií a trochou bio kečupu. Necháme provařit, přidáme nakrájené maso a podáváme nejlépe s rýží či těstovinami
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









